Artister som inte kan dansa

Artister som inte kan dansa

VH1 är en TV-kanal som framför allt sysslar med musik och har man tillgång till Viacoms olika kanaler kan man avnjuta dess många program i rutan. Här handlar det om popmusik och för den som gillar att dansa sänds hela tiden låtar som man kan gå loss till. Kanalen har också en hemsida där man kan läsa artiklar, kolla in topplistor och ta del av musikvärldens nyheter och här kan man också få skratta gott åt kanalens syn på olika populära artisters bristande dansförmågor.

Även om man är en supertrendig popsångare så innebär det inte nödvändigtvis att man också kan dansa. Är man född utan taktkänsla eller med två vänsterfötter spelar det ingen roll om man är snygg, rik, bra på att sjunga och har tillgång till de bästa koreograferna. Nej, dans sitter i höfter och rytmer och det gäller att ha den där extra känslan, vilket följande artister alltså inte har.

Mariah Carey

Mimi, som hon också kallas, har en av popvärldens absolut bästa röster men hennes förmågor på dansgolvet har länge fascinerat människor fast inte på rätt sätt. Trots rötter i Latinamerika har hon en uppenbar brist på mjukhet i höfterna och benen. Carey gör nog bäst i att hålla sig till sina power ballader – det är ju trots det som hon blivit allra mest känd för!

Rihanna

Här har vi återigen en duktig sångerska med en bakgrund som borde vara som gjord för att vara bra på att dansa. Född och uppvuxen på Jamaica hade Riri alla förutsättningar att ha den där särskilda feelingen för rytmer men det verkar som om detta gått henne helt förbi. Det har hennes stylister och instruktörer tack och lov insett och hennes scenframförande går därför mest ut på att gå fram och tillbaka.

Miley Cyrus

Denna späda sångerska ser ut som att ha byggts för att bli ballerina men i hennes fall bedrar skenet. En stark röst och tuff attityd gör henne till en av popvärldens främsta artister idag men dansskorna får hon lämna hemma.

Taylor Swift och Katy Perry

Egentligen räcker det med att se på dessa talangfulla sångerskor för att förstå att dans inte är deras forte. De före detta väninnorna, numera dödsfienderna, är både långa och lite rangliga och när de börjar dansa på scenen får till och med deras främsta fans lite ågren.